Ondek onze uitnodigende zalen.

Welkom bij onze veelzijdige ruimtes, ontworpen om aan al uw vergader- en werknoden te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een inspirerende omgeving voor grote bijeenkomsten of een gezellige hoek om in alle rust te werken, wij hebben de perfecte ruimte voor u. Onze Grote Vergaderzaal, “Horizon Hall,” biedt een uitgestrekte en comfortabele setting voor omvangrijke meetings. En voor doelgerichte inspanningen is er onze Kleine Werkruimte, “Innovate Nook,” waar creativiteit en concentratie hand in hand gaan. Ontdek nu onze zalen en creëer samen met ons uw ideale ruimte voor succes.

“Where the team gets things done.”

“Horizon Hall”

Deze naam suggereert een ruimtelijke en open omgeving, ideaal voor grotere bijeenkomsten en meetings. Het roept een gevoel van uitgestrektheid op, wat kan passen bij een zaal die geschikt is voor 8 mensen.

“Innovate Nook”

Deze naam geeft een gevoel van creativiteit en productiviteit weer, wat perfect is voor een kleinere vergaderruimte waar intensief werk en brainstormsessies kunnen plaatsvinden. “Nook” verwijst naar een knusse hoek, wat de gezellige en geconcentreerde sfeer van de ruimte benadrukt.

Stuur ons voor meer informatie