Werken als jobjetter?

Schrijf je in!

Financieel

  • Werken als JobJetter? Dat is financieel ontwikkelen!
  • Per gewerkte dag beleggen wij een centje.
  • Bring-a-friend-bonussen.
  • Wij begeleiden je in je financiële dromen.

Persoonlijk

  • Werken als JobJetter? Dat is persoonlijk ontwikkelen!
  • Weet je nog niet wat je droomjob is? No worries, samen zoeken we dat uit
  • Je wingman is je persoonlijke coach van start tot lang erna.

Sociaal

  • Werken als JobJetter? Dat is social impact creëren!
  • Per gewerkte maand schenken wij in jouw naam een donatie aan ons goed doel van het jaar.
  • Zelf lid van een goed doel? Nomineer je doel!

Hoe nemen wij jou onder onze vleugels?

JobJets is meer dan alleen een rekruteringskantoor: wij geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak op jouw maat! We begeleiden je uiteraard naar de juiste job, maar houden je de eerste maanden van je tewerkstelling nog onder onze vleugels. Je wingman geeft je geregeld feedback, brengt je ontwikkeldoelen in kaart en biedt je de nodige opleidingen aan om sneller richting je ambitie te kunnen groeien!

Te mooi om waar te zijn?

Hieronder zie je wat onze JobJetters zelf vinden van hun reis met ons. Van het zoeken naar het juiste carrièrepad tot het overwinnen van tegenslagen tot het starten in hun droomjob: op elk moment stond hun persoonlijke wingman klaar!

Want enkel samen maken we het onmogelijke mogelijk!

Bénédicte

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging maar durfde de sprong niet te wagen. Dries heeft me begeleid in het volledige proces van solliciteren tot start: ik had het gevoel dat hij me beter kende dan ikzelf en dat gaf vertrouwen om volop voor die nieuwe carrière te gaan! Ik kan JobJets niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar de job die echt bij hen past. Dankjewel!

Jimmy

Na inschrijven, kreeg ik meteen een telefoontje van Boris waarbij het snel duidelijk was dat dit kantoor mij als kandidaat echt wilde leren kennen. Ik stond op het punt om af te studeren in marketing maar had geen flauw idee wat ik wou gaan doen nadien: door mijn passie voor motoren te matchen met mijn salesachtergrond én mijn communicatieve skills, ga ik binnenkort aan de slag als Service Medewerker bij een grote garage voor motoren! Van mijn passie mijn job maken? Nooit gedacht dat dit kon.

Mohamed

Dankzij de unieke aanpak van JobJets heb ik mijn ideale job gevonden, ook al was het niet direct gerelateerd aan mijn ervaring! Ik had jaren ervaring als accountmanager maar ik had een opleiding gevolgd tot boekhouder. Door deze opleiding te combineren met mijn klantgerichtheid, kan ik starten door JobJets.

Thibaud (Wingman)

Een job de dag vandaag is veel meer dan ‘just a job’, daarom is het belangrijk om onze kandidaten echt te kennen zodat we ze bij het juiste bedrijf én in de juiste cultuur kunnen tewerkstellen. Dat kan je niet als je kandidaten als nummers in een platform behandelt… Hierin willen wij voor onze kandidaten echt het verschil maken door hen letterlijk en figuurlijk onder onze vleugels te nemen, niet alleen voor hun carrière, maar ook voor alles eromheen!